Transilvania Print este o agenție de creație publicitară și print cu o experiență solidă în domeniu. Dispunem de echipamente profesionale cu ajutorul cărora executăm comenzi de o calitate ireproșabilă în timp util.

Realizăm orice fel de tipărituri: în tiraj mic și mediu – cu ajutorul tehnologiei digitale, sau tiraje mari – în tipar offset, pentru care am conceput pachete la prețuri convenabile pentru clienții noștri. De asemenea, printăm orice tip de material publicitar: flyere, pliante, broșuri, cărți de vizită, cataloage, manuale de utilizator, documente corporate, mape, afișe de mici și mari dimensiuni etc. Experiența și echipamentele pe care le folosim ne permit executarea cererilor într-un timp scurt, la cea mai bună calitate. Peste 40% din comenzi sunt executate în ziua comenzii.

Fiecare lucrare este diferită, din acest motiv nu afișăm prețuri pe site. Contactează-ne oricând pentru a discuta despre proiectul tău. Îți oferim pachete personalizate la prețuri avantajoase și asistență în găsirea celei mai bune soluții.

În plus vă putem ajuta cu realizarea fotografiilor, precum și cu prelucrarea lor.

 

1 Design

Soluții complete de graphic design, concept și machetare: logo-uri, pliante, cataloage, cărți, flyere, mape, cărți de vizită, etc. În plus, vă putem ajuta cu realizarea fotografiilor, precum și cu prelucrarea lor.
UN DESIGN POTRIVIT TRANSMITE MESAJUL DORIT.

2 Print

Fluturași, pliante, afișe, cărți de vizită, broșuri, postere, cataloage, meniuri, invitații, mape, etichete, diplome, etichete autocolante, foi cu antet, calendare, agende, cărți, reviste.

3 Obiecte personalizate

Materiale promotionale personalizate pentru cele mai diversificate nevoi de marketing. Vă oferim servicii de personalizare tricouri, șepci, sacoșe textile, pixuri, brichete, baloane, etc.

4 Web Design

Servicii de web design și re-design pentru site-uri de prezentare, magazine online, portaluri și bloguri. Web designul realizat este adaptat cerințelor fiecărui client în parte cu o grafică unică și profesionistă.