Transilvania Print este o agentie de print si creatie publicitara cu o experienta solida in materie de print digital si offset. Dispunem de echipamente de print si finisari cu ajutorul carora executam comenzi in timp scurt.

Realizam orice fel de tiparituri in tiraj mic si mediu – cu ajutorul tehnologiei digitale sau tiraje mari – in tipar offset pentru care am conceput pachete la preturi convenabile pentru clientii nostri. Printam orice tip de material publicitar: flyere, pliante, brosuri, carti de vizita, cataloage, manuale de utilizator, documente corporate, mape, afise de mici si mari dimensiuni etc. Experienta si echipamentele pe care le folosim ne permite executarea comenzilor intr-un timp scurt, la cea mai buna calitate. Peste 40% din comenzi sunt executate in ziua comenzii.

Fiecare lucrare este diferita, din acest motiv nu afisam preturi pe site. Contacteaza-ne oricand pentru a discuta despre proiectul tau. Iti oferim pachete personalizate la preturi avantajoase si asistenta in gasirea celei mai bune solutii.

In plus va putem ajuta cu realizarea fotografiilor, precum si cu prelucrarea lor.

 

1 Design

Solutii complete de graphic design, concept si machetare: logo-uri, pliante, cataloage, carti, flyere, mape, carti de vizita, etc. In plus va putem ajuta cu realizarea fotografiilor, precum si cu prelucrarea lor.
UN DESIGN POTRIVIT TRANSMITE MESAJUL DORIT.

2 Print

Fluturasi, pliante, afise, carti de vizita, brosuri, postere, cataloage, meniuri, invitatii, mape, etichete, diplome, etichete autocolante, foi cu antet, calendare, agende, carti, reviste.

3 Obiecte personalizate

Materiale promotionale personalizate pentru cele mai diversificate nevoi de marketing. Va oferim servicii de personalizare tricouri, sepci, sacose textil, pixuri, brichete, baloane, etc.

4 Web Design

Servicii de web design si re-design pentru site-uri de prezentare, magazine online, portaluri si bloguri. Web designul realizat este adaptat cerintelor fiecarui client in parte cu o grafica unica si profesionista.